onsdag 28. november 2012

Papirstjerne laget sammen med barn

Hei alle sammen.

 I dag var minste sønnen min litt trøtt om morgen og ville ikke gå til barnehagen. Jeg jobber hjemme fra, så problemet har vært løst. Det er slutten av november, derfor bestemte jeg at det er tid å lage noe julestemning sammen. Vi bestemt at det skal bli stjerne. Sønnen min er 5 år gammel og med min litt hjelp her resultatet.


Vi har laget foto av hele prosessen også og håper at noe kanskje trenger dette.

mandag 26. november 2012

Lager bursdagskort i 30 minutter

Hei alle sammen!
Jeg syns at det er super kult å gi håndlaget bursdags kort. Og egentlig man trenger ikke så mye materialer eller tid. Nå har vi så mange hobby butikker på shoppingsentrer eller på nettet. Det er forskjellige priser og kvalitet. Men jeg syns at det er oppmerksomhet som telles når det gjelder håndlaget kort og tilbake melding som du skal få etterpå skal bli alltid imponerende.


onsdag 7. november 2012

Kosekroken min

Hei alle sammen!

Jeg tenker at alle har en plass i huset hvor de vil sitte og kose seg med familie om kvelden,tenke om dagen som gir over eller om hva det som skal komme i morgen. Jeg har sånn sted,jeg og. 
Her får jeg de fleste av mine ideer til neste prosjekter. Men viktigste er at dette rommet er favoritt sted til hele familien min.  Det er alt inne i denne atmosfæren som vi har på dette rommet.Alt som er rundt meg: mannen min og barn, litt overvektig hund, men også bøker, familien foto, min favoritt kinesisk stil og de ting som jeg laget selv. Her sitter jeg og koser meg med guttene mine. Her er min koseplass. Hver kveld kan du finne hele vår familien her. Vi har enorm sofa og alle gjøre hva de vil, og alle vil vare sammen. Eldste sønnen vår sitter vanlig med data, minste hoper på alle og leker, mannen ser på tv og jeg sitter og kose meg. Vi er en familie og vi er glade i hverandre!!!


Takk for besøk!!!
Ønsker alle en fin uke videre!
Mvh, Yulia.

fredag 2. november 2012

Første tegning til 14 åringens rom

Hei alle sammen!
Det er utrolig hvordan tiden går fort.
Først er du gravid og finner ut at du skal ha en gutt. Du kjøper møbler i fine myke farger,pynt til rommet,leker med mere. Men etter 3 til 5 år barnet begynne å ha egen mening om hva han vil ha og du begynne å følge med hans ville ikke bare din visjon.  
Jeg med barna mine gikk over forskjellige dekorasjoner av rom. Det har vart haven, biler, sykler, bakugan og videre. Nå fikk jeg en ny ønske fra min eldste. Det skal bli rom med militær greier og litt rare bilder av zombie. Det er veldig vanskelig å kjøpe noe sånn så tenkte jeg å lage alt selv. Første på listen kommet tegninger. Det har vært nesten 16 år at jeg tegnet noe monster men det er som å sykle eller kjøre bil. Her er de første to tegninger og det skal bli veldig morsomt helgen:)))



Jeg skal oppdatere dere om dette prosjektet videre.
Takk for besøket.
God helg!!!
Mvh Yulia