søndag 20. mai 2012

En mølle


Vet dere at møller var veldig populære i forskjellige nasjoner ifølge mytologien. For eksempel i finsk mytologi, står Sampo fantastisk mølle som et symbol på overflod, og i skandinavisk mytologi var møllen Frode (Frey) - et symbol på fruktbarhet.
Derfor bestemt jeg å lage en til meg selv. Alle detaljer har mening:
hus - enhet og styrke familien, sekkelerret - overflod og velstand, bakverk eller mølle - formue i huset,  kornslag - et symbol på rikdom, metthetsfølelse, og fysisk styrke.



Hvordan har jeg gjort det?

lørdag 19. mai 2012

En klokke med decoupage

Hei alle sammen. Det var fantastisk god uke med festing og masse kos. Men jeg klare ikke uten å dekorere noe selvfølgelig. I går fant jeg den gammel klokken fra Ikea. Den hadde ramme som var ødelagt, men mekanismen fungert bra. Jeg har gjørt decoupage på, limet trå på kanten og brukt vintapper til pynt på under siden. 



Jeg syns at det ser ut mye bedre nå:)))
Ønsker alle god helg videre.
Hilsen, Yulia.


søndag 13. mai 2012

Til den søteste niesen min

Et par dagen siden så jeg i nettet en side med skrapboking ideer og øvelser http://altered-art.blogspot.com/2012/04/16.html! Da var jeg veldig overrasket og  nysgjerrig. De hadde en ny konkurranse til å lage et hus fra null eller ved å bruke ferdige skrapbok materialer. Det kunne å bli alt som helst. Jeg brukt denne muligheten til å lage en gave til niesen min. Hun skal få den når jeg skal reise til Kirgisistan gjen men hn sa den gjennom videosamtalen og likte den.

Спасибо большое сайту http://altered-art.blogspot.com/2012/04/16.html за задание и идею. На мой взгляд получился замечательный подарок. Ребенок получит его при моей следущей пездке в Бишкек. Васхитительные комментарии были получены сегодня через видео связь.


Det er nesten slutten av deiglige helgen nå. Ønske alle god uke!
Mvh Yulia.

En tegneblokk til store gutt.

Hei alle sammen.
 I dag vil jeg vise en tegneblokk som jeg laget til sønnen min. Han hadde bursdag på torsdag og fylt 14 år. Han har masse intereser: skeitbord, bmx, karate og cc. Men største drømmen er å ha en motosykel.


søndag 6. mai 2012

Veggkloke men korsstingbroderi

Det har vært lenge at jeg ønsket meg en veggkloke til kjøkken. Jeg hadde en veldig fin klokke før (med mine favorite farge blå) fra Italia, men dessværre den ble ødelagt og kunne ikke brukes lenge. Plutselig så jeg den mønster i nette. Så, i neste pause mellom jobben, barn, hagen og mest andre hobbyene mine, laget jeg en gave til meg selv - brodert klokke på kjøkkenet. Resultatet jeg likte, jeg bestemte meg for å dele dette med alle dere.


Takk for besøk.
Ønsker alle god søndag videre.
Yulia.

torsdag 3. mai 2012

Dekor på lys

Denne ideen så jeg i Shanghai i en interiør butikk og selvfølgelig ville jeg å ha sånn lys hjemme hos meg. Først tanker var å kjøpe en, men etterpå husket jeg at jeg har noe kinesisk knapper hjemme. Det er faktisk veldig enkelt å lage selv men det er ulemper - Jeg vil ikke å bruke lysene eller må jeg gjøre alt på nytt:)))



Hilsen, Yulia.

tirsdag 1. mai 2012

Bursdagskort med overraskelsen

Dette kortet har jeg laget til en fin dame. Hun hadde bursdagen og jeg fikk lyst til å gjøre noe original til henne. Selvfølgelig er det ikke nok å gi bare bursdagskort . Og derfor har dette kortet et hjemmelig skuf. Jeg syns at det var morsomt å se på ansikten hennes da hun først fikk kortet og etterpå fant skufet med overaskelsen inne.